Fira Connecta’t a l’FP 2022

L’Illa participa a la 6a edició Connecta’t a l’FP, la Fira de la Formació Professional que enguany recupera la presencialitat i manté la plataforma web.

Tindrà lloc els dies 31 de març, 1 i 2 d’abril, a Fira Sabadell de forma presencial, i en línia a la plataforma https://connectafp.cat/ca/login, amb el repte d’orientar, assessorar i acompanyar tant en la tria d’estudis post-obligatoris com en la millora de la carrera professional.

Tothom hi té cabuda, tingui l’edat que tingui, ja siguin estudiants, treballadores o treballadors en actiu o en situació de desocupació temporal i sigui quina sigui la trajectòria formativa i professional i el seu interès vocacional.

Inclou l’espai per a la presentació de l’oferta de formació professional integrada (FP inicial, ocupacional i continuada); un programa de xerrades d’interès general relacionat amb la formació professional; un espai de coneixement de professions i oficis amb representants del món empresarial; estands d’una trentena de centres de formació professional inicial i ocupacional del territori (d’FP, PFI, FPO ), que atendran consultes i organitzaran tallers i demostracions; 6 punts d’orientació personalitzada POP simultanis; i una proposta d’Itinerari a la Fira amb moltes activitats.

Connecta’t a l’FP és una iniciativa de l’Ajuntament de Sabadell i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, el Ministeri de Treball i la col·laboració dels municipis de l’àmbit de la Conca del Ripoll-Riera de Caldes del Vallès Occidental i Oriental.

 

Per a més infor:

 

https://web.sabadell.cat/orientacio-formativa-i-laboral/fira-de-l-fp

 

https://web.sabadell.cat/noticiesgenere/item/la-sisena-fira-connecta-t-a-l-fp-recupera-la-presencialitat-i-mante-la-plataforma-web

 

Per accedir a la plataforma:

 

https://connectafp.cat/ca/login