Dues mencions als PREMIS EXTRAORDINARIS

El Juan García i l’Andrea Gallego guanyen dues mencions als PREMIS EXTRAORDINARIS per a l’alumnat que ha finalitzat els estudis d’Arts Plàstiques i Disseny el curs 2020-2021.

En l’àmbit del Disseny en Comunicació Gràfica i Audiovisual la menció ha estat per l’Andrea Gallego, amb el projecte integrat “STIGMUL. EDUCACIÓ SEXE AFECTIVA PER ADOLESCENTS”: creació de marca, identitat visual, app i campanya, per un projecte que parteix de la manca d’educació sexual i afectiva que reben els adolescents a Catalunya, tant a l’àmbit escolar com familiar. Tot i que les institucions públiques disposen de pàgines web i continguts en línia de consulta gratuïta per als joves, aquests espais no s’adeqüen gràficament al públic objectiu, són molt institucionals, seriosos i imponents. Stigmul és una aplicació mòbil per la qual s’ha creat una campanya promocional amb un to reivindicatiu, tot plegat per informar i educar en sexe-afectivitat i de tu a tu al jovent català.

Informació i vídeo del projecte

https://escolaillaartidisseny.sabadell.cat/portafoli/stigmul/

I en l’àmbit del Disseny en Estilisme d’Indumentària, el projecte premiat ha estat el del Juan García “ATTENTIVENESS”, una col·lecció fruit de la bellesa de la il·luminació nocturna de les grans ciutats interpretada a l’estil Anselm Reyle, marcada per l’experimentació acolorida i texturitzada. És una col·lecció per a la temporada primavera i estiu de 2022, de caràcter streetwear i glamur, enfocada cap al món de l’espectacle.

Informació i vídeo del projecte

https://escolaillaartidisseny.sabadell.cat/portafoli/plantilla-portfoli/

Enhorabona Andrea i Juan!