Inauguració Curs 2019-2020

El nou curs 2019-20 ja comença a l’Escola Illa. El 16 de setembre les aules s’obriran de nou als futurs professionals de la il·lustració, el disseny gràfic i el disseny de moda, amb totes les places ofertades cobertes, pel que fa als ensenyaments reglats.

La inauguració oficial del curs serà el proper dijous 26 de setembre i tindrà lloc a l’Auditori del Vapor Llonch, a les 11’30 h, amb la presència del Regidor d’Educació de Sabadell, Manuel S.Robles Fernández i la lliçó inaugural a càrrec de les dissenyadores gràfiques de l’estudi Yinsen, que ens parlaran de la seva trajectòria.

 

Yinsen és un equip creatiu ubicat a València que desenvolupa projectes d’identitat corporativa, naming, disseny gràfic, disseny editorial, direcció d’art, comunicació i web. Paral·lelament han treballat en arts escèniques, investigació i difusió del disseny col·laborant en diverses publicacions nacionals i internacionals, i formació a través de tallers creatius realizant ponències i workshops, a més de participar en diferents exposicions. Han rebut multitud de premis, els darres del 2019 han estat un Premi Laus atorgat pel FAD, un European Design Awards, i un Graphis.

Més informació: https://yinsenstudio.com