Final de CURS 2021-22

Acte de cloenda a l’Auditori del Casal Pere Quart de Sabadell, amb Manel Robles, Regidor d’Educació. S’ha fet la presentació dels Fashion Films de la Dress Code 22.41, la projecció del vídeo resum del curs i el lliurament dels premis als millors projectes finals i integrats de 2n curs, que han estat per l’Elena García d’Estilisme d’Indumentària, Belen Perea de Gràfica Publicitària i Clàudia Vilda d’Il·lustració.

Premis a col·laboracions amb empreses, entitats i institucions:

-Regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament de Sabadell.
Premi a la Guia d’Acció Social: Belen Perea i Corinne García, 2n curs Gràfica Publicitària.
Premi l·lustracions per a un joc de cartes, 2n curs Il·lustració.
Premis lliurats per la Montserrat Romera, cap d’Infància i Adolescència en Risc d’Acció Social.

-IBEC. Institut de Biotecnologia de Barcelona, dins del Programa Talent Creatiu i Empresa, de la Generalitat de Catalunya.
Premi pictogrames per una recerca sostenible: Violeta Marchiano, Laia Mas, Joel Quiles i Judith Tura, 1r curs Gràfica Publicitària.

_Escola d’Hoteleria Joviat Manresa. Premis a la imatge gràfica i altres aplicacions per a un vi, lliurats pel Josep Pelegrí, professor i sommelier de l’Escola Joviat. Alumnat de 2n curs de Gràfica Publicitària. 3r premi Mònica Pereira; 2n premi Perla Ayelén; 1r premi Jenifer Pérez.

-TUS. Transports Urbans de Sabadell. Premis lliurats per la Susana Romero, responsable de comunicació de TUS.
Concurs 1r i 2n curs de Gràfica Publicitària. Naming i marca paraigua per esdeveniments diversos vinculats amb l’empresa. 2n premi per Enllaç: Noèlia Mur, Núria Pérez, Eric Provencio, Paula Ruiz i Lucía Valdivia. 1r premi per Camí: Gerard Domingo, Paola García, Ricard Martínez i Jenifer Pérez.
Creació d’una mascota per a representar els valors de l’empresa. Alumnat de 1r i 2n curs Il·lustració. Finalistes: Marina Justo i Natàlia Santos. Guanyadora: Arianne Lara.

_Ralda World i la Fura dels Baus. Creació de la gràfica del documental “El soroll del silenci”, sobre la música de la Fura dels Baus. Projecte realizat a 2n curs de Gràfica Publicitària. Ha lliurat el reconeixement Ramon Vidal, productor del documental. 2n premi: Olímpia García; 1r premi: Mònica Pereira.

Enhorabona a tot l’alumnat guanyador i moltes gràcies a Acció Social, IBEC, Joviat Manresa, TUS, Ralda World i la Fura dels Baus per confiar en nosaltres!