Jornada de portes obertes. Illa oberta tallers d’Art. Curs 2020-2021

Illa Oberta Tallers d’Art farà una jornada de portes obertes virtual, a mode de ritual d’obertura, ja que enguany no pot ser presencial. Serà una presentació en línia, el dimecres 23 de setembre, de les 19 a les 20 h, per part dels responsables dels diversos tallers que explicaran breument el seu taller: formats, continguts i objectius. La trobada serà al canals de Youtube i de Facebook de l’escola, i està dirigida a l’alumnat de tallers. S’obriran les portes de l’escola de forma virtual per tal de donar a conèixer els seus espais, informar de la oferta de tallers d’art pel curs 2020-21, aclarir dubtes i respondre a preguntes.

Aquests nous cursos i tallers es plantegen en diversos formats, continguts i horaris, des d’octubre fins a juny, i estan compresos entre les 17’30 i les 21’30 h de dilluns a dijous. S’inicien a partir de l’1 d’octubre, i són una oferta àmplia i diversa al voltant de les pràctiques artístiques, per tal que l’alumnat pugui fer un aprenentatge continu i progressiu, però que, al mateix temps, sigui lliure i obert a les seves inquietuds particulars.

Els tallers donen continuïtat a la oferta formativa d’altres anys: Educa amb l’art. Taller d’Art per a nens i joves; Dibuix; Gravat i Serigrafia; Còmic; Fotografia; Ceràmica; Vitrall; Coser i cantar (disseny i confecció), Enquadernació; Joieria; i el cicle de conferències de Relats de l’art i la cultura contemporanis: històries de l’art des de les vivències. Aquest any, i com a novetat, s’incorpora un taller de Lettering que pensa la cal·ligrafia com un art vinculat al dibuix.

Encara està obert el període de matriculació per a tots els cursos que disposen de places vacants.

Enllaç a You tube: https://youtu.be/z1KTFK7EWig

Enllaç a Facebook: https://www.facebook.com/escolaillaartidisseny