slide-cicledebats-1
slide-cicledebats-3
slide-cicledebats-2
galeria-cicledebats-1

Relats de l’art i la cultura contemporanis: històries de l’art des de les vivències

Oriol Vilapuig, coordinador

Artistes, professors i activistes culturals ens mostren l’art actual a partir de les seves eleccions de vida. Un espai d’experiències compartides que es constitueixen al voltant de dos conceptes relacionats com són la possibilitat de compartir un relat i el de pertànyer a un present desbordant.

Relats contemporanis genera cada dimecres de 19 a 21 h, a l’aula 4 de l’Escola Illa, un espai d’experiències compartides que es constitueixen al voltant de dos conceptes relacionats com són el de relat, entès com una forma d’experiència individual que dóna veu a el que és comú i per tant necessita ser compartit, i per altra part el de contemporani, entès no com una categoria sinó en un sentit més ampli, com aquella condició d’interpel·lació amb el nostre present desbordant.

A partir d’aquestes premisses inicials aquests relats contemporanis es constitueixen com experiències de saber heterogènies però al mateix temps connectades entre si. Disciplines diverses per tant constituiran l’experiència global del relat i l’aprenentatge.

El seminari constarà de deu sessions. A cada sessió es convidarà a un ponent a relatar des de el seu camp d’experiència, un camp de coneixement que pot oscil·lar entre la filosofia, la pedagogia, la historia, l’antropologia i l’Art entre d’altres.

Coordinació: Oriol Vilapuig